iPro liftsysteem
Touchscreen add-ons
TS Ten op iPro
Straight BG Menu
iPro liftsystemen
Ribbon
Touchscreen Add-ons
Prowise Logo
New image

Wat is het iPro liftsysteem? 

De volledig door onszelf ontworpen Prowise iPro liftsystemen vullen je lessen aan en maken jouw Touchscreen voor iedereen toegankelijk. Met een iPro lift verplaats je het scherm eenvoudig naar de ideale hoogte of rijd je het naar een andere locatie in het klaslokaal.


New image

Betrek iedere leerling bij de les 

Je Touchscreen wordt met een iPro liftsysteem veel waardevoller doordat niet alleen de leerkracht ermee werkt, maar ook leerlingen ermee uit de voeten kunnen. Denk hierbij aan een spreekbeurt of de presentatie van een project. Zo betrek je iedere leerling bij de les en creëer je meer interactie. 


New image

Veiligste ter wereld 

Prowise iPro liften zijn zó veilig dat ze als enige ter wereld GS-gecertificeerd zijn. Dit is bijvoorbeeld te danken aan de automatische rem wanneer het scherm uit de laagste positie is. De unieke dubbele veiligheidswielen hebben een automatisch remsysteem waardoor de lift alleen in zijn laagste, en dus stabielste, stand verplaatst kan worden. Wanneer de lift omhoog of omlaag beweegt, worden obstakels herkend door gevoelige sensoren. Bij weerstand stopt hij onmiddellijk.


New image
New image

Hierom kies je voor een iPro lift 

  • Beweeg de lift met je voet omhoog en omlaag 
  • Beweeg de lift via het scherm met de knoppen in Prowise Central 
  • Log in met de NFC-kaart en de lift gaat in één beweging naar jouw vooraf ingestelde positie 
  • Slechts één kabel noodzakelijk 
  • Onze veilige liften zijn als enige ter wereld GS-gecertificeerd 
  • Ergonomisch verantwoord