Touchscreen Add-ons

USB-C 4.0 / Thunderbolt. De pc-modules beschikken over twee poorten die zowel USB-C 4.0 als Thunderbolt 4 ondersteunen. Dankzij deze poorten heb je slechts één kabel nodig voor touch, stroom, geluid en video.

WiFi 6: Wifi 6 is ongeveer drie keer zo snel als zijn voorganger WiFi 5. Daarnaast garandeert de nieuwe standaard een hogere dataveiligheid, verbeterde stabiliteit, verhoogde capaciteit en een verbeterd bereik.

Krachtige CPU en GPU: Onze pc-modules beschikken over een razendsnelle CPU en GPU. Hier profiteer je van tijdens het het openen van programma’s, websites en het laden en bekijken van video’s en afbeeldingen.

Prowise pc-modules
Touchscreen add-ons

Wat is een pc-module? 

Een Prowise pc-module maakt van je Touchscreen een echte computer. Met de pc-module in het OPS slot geklikt, heb je namelijk direct de beschikking over Windows 10. Zonder dat je een externe laptop of computer via kabels aan hoeft te sluiten. 

Lees meer over de Prowise pc-modules


Windows 10 of 11

De leerlingen en leerkracht hebben op het touchscreen continu de beschikking over Windows 10 of 11 en alle voordelen van dit besturingssysteem. Denk aan Office, educatieve tools of andere onderwijssoftware.


Prowise pc-modules
Touchscreen add-ons

Geen kabels 

Rompslomp met kabels is verleden tijd. Je hoeft je externe laptop of computer niet meer met een kabel aan te sluiten op het touchscreen, maar kunt direct van start. Je opent je presentatie gewoon rechtstreeks op het scherm in je vertrouwde Windows-omgeving.


Prowise pc-modules
Touchscreen add-ons

Beheer op afstand: Intel® vPro™ 

De i5 pc-module biedt met Intel® vPro™ de mogelijkheid om alle pc-modules op afstand te monitoren, beveiligen, beheren en ondersteunen. Dit maakt ICT-beheer een stuk efficiënter!


Prowise pc-modules
Touchscreen add-ons