Prowise pc-modules
Touchscreen Add-ons

Wat is een pc-module? 

Een Prowise pc-module maakt van je Touchscreen een echte computer. Met de pc-module in het OPS slot geklikt, heb je namelijk direct de beschikking over Windows 10. Zonder dat je een externe laptop of computer via kabels aan hoeft te sluiten. 

Lees meer over de Prowise pc-modules


Windows 10 

De leerlingen en leerkracht hebben op het touchscreen continu de beschikking over Windows 10 en alle voordelen van dit besturingssysteem. Denk aan Office, educatieve tools of andere onderwijssoftware.


Prowise pc-modules
Touchscreen add-ons

Geen kabels 

Rompslomp met kabels is verleden tijd. Je hoeft je externe laptop of computer niet meer met een kabel aan te sluiten op het touchscreen, maar kunt direct van start. Je opent je presentatie gewoon rechtstreeks op het scherm in je vertrouwde Windows-omgeving.


Prowise pc-modules
Touchscreen add-ons

Razendsnel 

Hoewel compact en klein van stuk zijn de Prowise pc-modules voorzien van een krachtige Intel processor, een Ultra HD grafische kaart en een razendsnelle SSD schijf. Waardoor het touchscreen een supersnelle computer wordt. Klaar voor topprestaties. 

Prowise pc-modules
Touchscreen add-ons

Beheer op afstand: Intel® vPro™ 

De i5 pc-module biedt met Intel® vPro™ de mogelijkheid om alle pc-modules op afstand te monitoren, beveiligen, beheren en ondersteunen. Dit maakt ICT-beheer een stuk efficiënter!


Prowise pc-modules
Touchscreen add-ons

Zoeken in publicaties

Vul minimaal 3 karakters in.